Schimbari Pentru Examenul Practic La Categoria A

Cei ce vor sa conduca o motocicleta trebuie sa stie ca examenul practic se va schimba din 2013.Din ianuarie examenul practic se va desfasura cu totul altfel decat pana acum.
Viitorul motociclist va trebui sa dovedeasca ca in scoala de soferi a capatat aptitudini desavarsite pentru a conduce o motocicleta si va trebui sa fie atent si la ce indicatii ii da politistul printr-o casca.Examinatorul se va afla intr-o masina in spatele cursantului, alaturi de un martor si acesta va avea o statie prin care ii va spune candidatului ce trebuie sa faca si pe unde sa mearga.Statia va fi conectata prin tehnologie wireless de casca pe care candidatul va fi obligat sa o bage in ureche.
Cam in acest mod va decurge examenul pentru categoria A. Inainte de a porni pe traseu, examinatorul ii va descrie candidatului toate manevrele pe care o sa le urmareasca precum si o parte din comenzile pe care le va auzi in casca. Acestea nu vor fi multe dar cu siguranta ca il va determina sa ia o hotarare in ceea ce priveste promovabilitatea.
Tag: scoala soferi bucuresti , permis de conducere , categoria A
Obtine permisul de conducere pentru celelalte categorii la Scoala de Soferi Dicu.
Scoala de soferi Dicu din Bucuresti Sector 6 va poate ajuta sa obtineti permisul de conducere la categoria B, Categoria C si categoria CE.
Termeni si conditii |  Politica de confidentialitate / GDPRANPC
© Copyright 2024