CATEGORIA B

#scoala_de_soferi_sector6
#scoala_de_soferi_sector_6

CATEGORIA B – Scoala de soferi DICU din Bucuresti

La noi, esti pe drumul cu prioritate!” Inca din 2007, Scoala de Soferi DICU din Bucuresti a ajutat sute de cursanti sa obtina permisul de conducere la Categoria B.

 

Pregatire teoretica si practica

Perioada de scolarizare pentru obtinerea permisului de conducere la categoria B este de 4 saptamani, in care sunt incluse 24 ore de legislatie rutiera si 30 de ore conducere practica. Instructorii nostri sunt atestati, au o experienta bogata si sunt rabdatori. Sala de curs pentru pregatirea teoretica este o sala moderna, dotata cu toate instrumentele necesare.

 
Ore suplimentare

Daca doriti ore suplimentare de condus, acestea se vor plati separat. Sedinta suplimentara la categoria B costa 150 RON.

 
Vehicule Disponibile

Pentru orele de instructaj in vederea obtinerii permisului de conducere la cat. B, Scoala de Soferi Dicu va pune la dispozitie autoturisme noi Skoda Rapid / Scala si Dacia Logan atat pe benzina si cat diesel. Toate autotursimele sunt dotate cu ABS, Servo-directie, aer conditionat pentru ca experienta dumneavoastra alaturi de noi sa fie cat mai placuta.

 
Pret scoala de soferi Categoria B

1800 RON. Poti plati cash sau in rate (500 ron avans si restul in 2 sau 3 rate egale).

 

Conditii de Inscriere

  • Varsta minima pentru inscrierea la scoala de soferi categoria B este de 17 ani si 9 luni.
  • Varsta minima pentru a sustine examenul auto este de 18 ani.
  • Aviz psihologic si medical. Taxa pentru analize medicale si test psihologic – 300 ron, daca se fac in laboratorul nostru. Nu este nicio problema daca nu doriti sa le faceti in laboratorul nostru, puteti veni cu ele deja obtinute.
  • Sa nu fi fost condamnat pentru infractiunile prevazute la Art.24 din O.U.G. 195/2002. Taxa pentru cazierul judiciar – nu se mai plateste; se obtine gratis de la sectia de politie.
  • Adeverinta de la Medicul de familie ca nu suferiti de boli cronice. In cazul in care nu aveti unul, se scrie o Declaratie pe Proprie Raspundere in acest sens.
 

De ce sa alegi Scoala de Soferi DICU ?

 • Program flexibil. Iti poti face programul impreuna cu instructorul.
 • Posibilitatea efectuarii cursurilor si in weekend.
 • Suntem la dispozitia ta, ajutandu-te in pregatirea dosarului.
 • Profesori cu experienta care folosesc metode moderne de predare.
 • Preturi competitive. Plata in rate.

Str. Moinesti Nr. 73, sector 6, Bucuresti. Vis-a-vis de Lidl (Puncte de reper: statia de metrou Gorjului, Autobuzul 137, Tramvaiele 8, 25, 47).

Scoala de soferi Dicu din Bucuresti a fost infiintata in 2007 de catre un instructor auto din “garda veche”, cu zeci de ani de experienta in arta condusului. Dorim sa oferim cele mai bune servicii clientilor nostri si, de aceea, indrumam cu mare atentie cursantii. Instructorii nostri au o experienta vasta si avem grija ca periodic sa fie evaluati si testati din punct de vedere teoretic si practic.

De cate raspunsuri corecte am nevoie pentru a promova proba teoretica la categoria B? Promovarea examenului teoretic presupune rezolvarea unui chestionar cu 26 de intrebari, in 30 de minute, cu minim 22 raspunsuri corecte. Ce trebuie sa fac dupa ce am sustinut examenul teoretic? Daca ai fost declarat admis, te vei programa pentru sustinerea examenului practic (traseul). Dupa programarea traseului, trebuie sa contactezi scoala de soferi pentru a rezerva masina si instructorul pentru ziua respectiva. Daca ai fost declarat respins, va trebui sa astepti 16 zile calendaristice si sa te prezinti din nou la examenul de teorie.

Proba practica se da pe masina pe care am facut cursurile? Da, in urma incheierii unei conventii ulterioare contractului si achitarii unei sume de 200 lei.Ce trebuie sa fac dupa proba de traseu? Daca ai fost declarat admis, tot ce trebuie sa faci este sa astepti sa iti vina permisul de conducere acasa, la adresa din buletin, prin serviciul postal.Daca ai fost declarat respins, trebuie sa efectuezi 3 sedinte de pregatire practica pentru a putea solicita o noua programare la traseu si sa asteptati 16 zile calendaristice pentru a te reprograma. Dupa cele 3 sedinte noi iti vom elibera o adeverinta in baza careia vei face o noua programare.

Care este zona de intalnire pentru orele de condus?De obicei, parcarea de la metrou Gorjului. Se poate stabili cu instructorul alt punct de intalnire, dar de regula tot in sectorul 6 din Bucuresti, unde este sediul scolii de soferi.

Costul total la care ajungi este de: 1700Ron (costul scolii) + aprox. 300 ron pentru alte taxe si avize, bani pe care nu ii platesti la scoala de soferi. Poti plati in rate scoala de soferi categoria B.

Termeni si conditii |  Politica de confidentialitate / GDPRANPC
© Copyright 2023