CATEGORIA B

CATEGORIA B – Scoala de soferi DICU din Bucuresti

„La noi, esti pe drumul cu prioritate!” Inca din 2007, Scoala de Soferi DICU din Bucuresti a ajutat sute de cursanti sa obtina permisul de conducere la Categoria B.

Pregatire teoretica si practica

Perioada de scolarizare pentru obtinerea permisului de conducere la categoria B este de 4 saptamani, in care sunt incluse 24 ore de legislatie rutiera si 30 de ore conducere practica. Instructorii nostri sunt atestati, au o experienta bogata si sunt rabdatori. Sala de curs pentru pregatirea teoretica este o sala moderna, dotata cu toate instrumentele necesare.

Ore suplimentare

Daca doriti ore suplimentare de condus, acestea se vor plati separat. Sedinta suplimentara la categoria B costa 100 RON.

Vehicule Disponibile

Pentru orele de instructaj in vederea obtinerii permisului de conducere la cat. B, Scoala de Soferi Dicu va pune la dispozitie autoturisme noi Dacia Logan (1.4 MPI, 1.6 MPI, 1.5 dCI) (ABS, Servo-directie, aer conditionat).

Pret scoala de soferi Categoria B

1400 RON. Poti plati cash sau in rate (500 ron si restul in 2 sau 3 rate egale).

 

Conditii de Inscriere

  • Varsta minima pentru inscrierea la scoala de soferi categoria B este de 17 ani si 9 luni.
  • Varsta minima pentru a sustine examenul auto este de 18 ani.
  • Aviz psihologic si medical. Taxa pentru analize medicale si test psihologic – 200 ron, daca se fac in laboratorul nostru. Nu este nicio problema daca nu doriti sa le faceti in laboratorul nostru, puteti veni cu ele deja obtinute.
  • Sa nu fi fost condamnat pentru infractiunile prevazute la Art.24 din O.U.G. 195/2002. Taxa pentru cazierul judiciar – nu se mai plateste; se obtine gratis de la sectia de politie.

 

 

 

De ce sa alegi Scoala de Soferi DICU ?

 • Program flexibil. Iti poti face programul impreuna cu instructorul.
 • Posibilitatea efectuarii cursurilor si in weekend.
 • Suntem la dispozitia ta, ajutandu-te in pregatirea dosarului.
 • Profesori cu experienta care folosesc metode moderne de predare.
 • Preturi competitive. Plata in rate.

Str. Moinesti Nr. 73, sector 6, Bucuresti. Vis-a-vis de Lidl (Puncte de reper: statia de metrou Gorjului, Autobuzul 137, Tramvaiele 8, 25, 47).

Scoala de soferi Dicu a fost infiintata in 2007 de catre un instructor auto din “garda veche”, cu zeci de ani de experienta in arta condusului. Dorim sa oferim cele mai bune servicii clientilor nostri si, de aceea, indrumam cu mare atentie cursantii. Instructorii nostri au o experienta vasta si avem grija ca periodic sa fie evaluati si testati din punct de vedere teoretic si practic.

Termeni si conditii |  Politica de confidentialitate / GDPRANPC
© Copyright 2020