In Ce Consta Testul Psihologic Pentru Obtinerea Permisului Auto

Conform legislatiei in vigoare, orice candidat care se inscrie la scoala de soferi, are obligatia sa prezinte avizul psihologic obtinut in urma examinarii de specialitate la un cabinet certificat de Ministerul Transporturilor.
Avizele psihologice pentru permisul auto se elibereaza imediat dupa testare, tarifele sunt diferentiate in functie de categoria auto solicitata.
Obiectivul testului psihologic pentru obtinerea permisului auto consta in stabilirea stadiului de maturitate psihica a candidatului si in determinarea nivelului aptitudinal/atitudinal/caracterial necesar conditiilor impuse de tipul de permis pe care vrea sa il obtina.

Testul psihologic, in mod obisnuit, consta intr-un test scris si o proba practica. Testul scris presupune completarea unui formular in care trebuie sa gasiti anumite semne, anumite cifre, iar proba practica va testeaza reflexele.
Scoala de soferi Dicu, din Bucuresti, colaboreaza cu un cabinet psihologic si va obtine programarea vizitelor necesare, astfel incat sa pierdeti cat mai putin timp.
 Preturi Test Psihologic:
– 50 RON (cat B)
– 70 RON (cat C)
Termeni si conditii |  Politica de confidentialitate / GDPRANPC
© Copyright 2022