Proba Practica Se Muta In Bucurestii Noi

Proba practica pentru examenul auto se muta din Drumul Taberei.

De luni, 21 mai, se modifică locul de desfăşurare a probei practice pentru examenul auto din cartierul Drumul Taberei – Piaţa Moghioroş în cartierul Bucureştii Noi, în zona fostului Teatru Masca. Locul de plecare Piaţa Libertăţii – zona Parcul Carol rămâne valabil.
Decizia a fost luată de Serviciul public comunitar regim permise de conducere şi înmatriculare a vehiculelor din cadrul Instituţiei prefectului municipiului Bucureşti din cauza lucrărilor la magistrala de metrou M5, care au dus la aglomerarea traficului în zonă, dar şi la recomandarea poliţiei rutiere. Totodată, începând cu data de 21 mai, pentru examinarea la categoriile C1, C, CE, C1E şi D1, D, DE, D1E va fi folosit doar punctul de plecare Piaţa Libertăţii, iar proba practică va începe la ora 07.30 pentru locaţia Bucureştii Noi şi la ora.08.00 pentru locaţia Piaţa Libertăţii. Persoanele planificate pentru susţinerea probei practice la date ulterioare zilei de 21 mai se vor prezenta direct la noul loc de plecare, la ora precizată mai sus, nefiind necesar să se replanifice. Mijloacele de transport către zona Bucureştii Noi sunt: metrou, magistrala IV Gara de Nord – Laminorului, staţia Parc Bazilescu, tramvai 20, troleibuz 97, autobuz 112 – staţia Teatru Masca.
Asadar, cei ce au facut scoala de soferi si vroiau sa sutina examenul in locatia Drumul Taberei, or sa fie nevoiti sa se mute in zona Bucurestii Noi.
sursa: www.puterea.ro/articol/proba_practica_pentru_examenul_auto_se_muta_in_bucurestii_noi
Termeni si conditii |  Politica de confidentialitate / GDPRANPC
© Copyright 2024