Permisul Auto In 5 Pasi

Te ajutam sa obtii permisul auto fara emotii, in Bucuresti. Cu o pregatire exemplara, pe masini de ultim moment, sa inveti sa conduci nu va mai fi o problema pentru tine.

Toti tinerii viseaza sa obtina permisul auto la varsta de 18 ani sa poata conduce o masina.Pentru aceasta, iata ce trebuie sa faci:
1.Cauti o scoala de soferi cat mai aproape de locul unde stai pentru a nu pierde mult timp pe drum atunci cand te duci sa faci orele de conducere.
2.Te inscrii.
3.Urmezi cursurile teoretice si practice pentru a putea invata legislatie actuala si sa conduci o masina.
4.Te inscrii la politie pentru a putea sustine examenul teoretic si practic.
5.Dupa promovarea lor, intrii in posesia permisului auto.
Nimic mai simplu.Urmeaza acesti pasi si vei obtine si tu permisul auto.

In ziua de azi foarte multi tineri doresc obtinerea unui permis auto, iar majoritatea dintre acestia opteaza pentru Categoria B. Scoala de soferi Dicu va poate invata fiecare pas ce trebuie parcurs pentru obtinerea  acestuia si va pune la dispozitie autoturisme marca Dacia Logan cu ABS, A/C si directie asistata la preturi avantajoase sub media celor prezente pe piata in momentul de fata, cu posibilitatea platii in rate. Pentru obtinerea permisului auto Categoria B beneficiati de o perioada de scolarizare de numai 5 saptamani, in care sunt incluse 30 ore de conducere practica si 24 ore de legislatie rutiera avand la dispozitie un sediu in sectorul 6 Bucuresti in apropierea statie de metrou Gorjului.

Pentru tarife si alte informatii despre obtinerea permisului auto la categoria B ne gasiti pe pagina web https://www.scoala-auto-dicu.ro/scoala-de-soferi-categoria-b-bucuresti/

Termeni si conditii |  Politica de confidentialitate / GDPRANPC
© Copyright 2024