Concurs Scoala De Soferi Dicu. Urmeaza Scoala De Soferi La Cat. B Cu 50% Reducere !

Scoala de soferi Dicu din Bucuresti te invita sa participi la un concurs pe Facebook pentru a castiga 50% reducere la cursurile pentru obtinerea permisului de conducere la categoria B. Obtine permisul de conducere la categoria B platind doar 375 RON, in loc de 750 RON !

 

Urmeaza scoala de soferi la cat. B cu 50% reducere !

 

Tot ce trebuie sa faci este sa dai Like paginii de Facebook, daca nu ai dat deja, si sa postezi pe pagina 3 avantaje ale scolii de soferi Dicu, pe care le gasesti enumerate si pe site.

Durata desfasurarii concursului : 8 – 29 ianuarie 2015. Anuntarea castigatorului : 30 ianuarie 2015.

Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti prin random.org. Acesta va beneficia de reducerea de 50% din taxa de scolarizare daca se inscrie pana pe 28 februarie 2014 la cursurile scolii de soferi.

Regulamentul concursului poate fi consultat mai jos.

E simplu! Te afli doar la cateva clickuri distanta de a obtine o reducere de 50% la cursurile noastre la cat. B! Participa chiar acum la concurs!

 

Detalii cursuri scoala de soferi categoria B

 

Perioada de scolarizare pentru obtinerea permisului de conducere la categoria B este de 4 saptamani,  in care sunt incluse 24 ore de legislatie rutiera si 30 de ore conducere practica.

Pentru orele de instructaj in vederea obtinerii permisului cat. B, “Scoala de Soferi Dicu”, dispune de autoturisme noi Dacia Logan (1.4 MPI, 1.6 MPI, 1.5 dCI) (ABS , Servo-directie , aer conditionat).

“Scoala de Soferi Dicu” dispune, de asemenea, de o Sala Curs Legislatie echipata modern.

 

Scoala de soferi Dicu are sediul in Bucuresti, sector 6, cartierul Militari.

Adresa completa: Str. Moinesti Nr. 73, vis-a-vis de Lidl (Puncte de reper: statia de metrou Gorjului, Autobuzul 137, Tramvaiele 8, 25, 47), sector 6, Bucuresti.

 

 

Regulament concurs

ORGANIZATOR

Organizatorul concursului „Urmeaza scoala de soferi la cat. B cu 50% reducere !” este Scoala de Soferi Dicu, cu sediul in Str. Moinesti Nr. 73 Sector 6, Bucuresti, Romania.

Respectarea regulilor din prezentul document este obligatorie pentru toti participantii. Prin inscrierea la concurs, participantul declara expres ca a citit, a inteles si este de acord cu termenii si conditiile concursului.

Regulamentul oficial este disponibil si pe site-ul https://www.scoala-auto-dicu.ro. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica si/sau schimba regulamentul, dar nu inainte de a anunta public participantii.

DURATA CONCURSULUI

Concursul „Urmeaza scoala de soferi la cat. B cu 50% reducere !” se desfasoara in perioada : 8 ianuarie 2015 – 29 ianuarie 2015. Anuntarea castigatorului se va face pe 30 ianuarie 2015.  

MODUL DE DESFASURARE A CONCURSULUI

In perioada 8 ianuarie 2015 – 29 ianuarie 2015, va invitam sa dati like Paginii Oficiale Facebook Scoala de soferi Dicu   (https://www.facebook.com/pages/Scoala-de-Soferi-Dicu/310004019013419), daca nu ati dat deja /daca nu sunteti deja fan si sa ne spuneti 3 avantaje ale scolii de soferi Dicu, prin printr-o postare pe pagina noastra de Facebook.

Se va alege un castigator prin tragere la sorti, folosind site-ul http://random.org.

PREMIUL SI MODALITATEA DE ACORDARE

Premiul pus la bataie : 50% reducere la cursurile scolii de soferi la categoria B. Pretul intreg al cursurilor este de 750 RON. Castigatorul concursului le va putea urma platind doar 375 RON*.

Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti prin random.org. Acesta va beneficia de reducerea de 50% daca se inscrie pana pe 28 februarie 2014 la cursurile scolii de soferi.

Pentru a intra in posesia premiului/reducerii, castigatorul trebuie, de asemenea, sa trimita datele de contact (nume complet, CNP, numar de telefon) la adresa de email permis@permisdesofer.ro  in termen de 7 zile de la anuntarea castigatorului.

In cazul in care castigatorul nu confirma datele de contact sau renunta la premiu, Scoala de soferi Dicu isi rezerva dreptul de a oferi premiul unui alt participant la concurs.

Numele castigatorului concursului va fi anuntat pe pagina de Facebook Scoala de soferi Dicu https://www.facebook.com/pages/Scoala-de-Soferi-Dicu/310004019013419

* taxele pentru Cazier Judiciar si Analize Medicale sunt in totalitate in responsabilitatea castigatorului

DREPTUL DE PARTICIPARE

Concursul este deschis tuturor participantilor rezidenti in Romania, cu varsta de minim 17 ani si 9 luni.

In cazul constatarii folosirii unor conturi de Facebook special create pentru fraudarea acestui concurs, participantii respectivi vor fi descalificati.

Nu acceptam participarea la concurs a utilizatorilor Facebook care nu au un cont cu numele lor real.

Termeni si conditii |  Politica de confidentialitate / GDPRANPC
© Copyright 2022