Ce masuri de protectie a luat scoala noastra de soferi in contextul pandemiei de Coronavirus pentru protectia angajatilor si a cursantilor?

Pentru desfasurarea in conditii de siguranta a activitatii scolii noastre de soferi am luat urmatoarele masuri de protectie in vederea prevenirii raspandirii noului coronavirus:

  • Toate punctele noastre de lucru, precum si flota noastra de autovehicule sunt echipate cu dezinfectant pe baza de alcool. Astfel, fiecare persoana care ne calca pragul, fie la sediu, fie in autovehiculele noastre, se poate dezinfecta.
  • Suprafetele de lucru, manerele usilor, precum si zonele intens folosite se dezinfecteaza frecvent.
  • Salile unde sustinem cursurile de legislatie sunt aerisite si dezinfectate inainte de inceperea cursurilor.
  • Pe durata sedintelor de conducere si in interiorul punctelor noastre de lucru, toata lumea este obligata sa poarte masca de protectie.
Se mai sustin cursurile de legislatie in contextul pandemiei de coronavirus?

Cursurile de legislatie la sediul scolii de soferi se sustin, dar in conditii speciale. Inainte de inceperea cursului camera este dezinfectata si aerisita. Birourile sunt asezate corespunzator pentru a respecta distanta de siguranta de 2 m. La intrarea in sala, participantii sunt obligati sa se dezinfecteze cu solutii speciale puse la dispozitie de noi si sa poarte masca pe toata durata cursului.

In ce conditii se sustine proba practica – traseul?

Pentru desfasurarea in conditii de siguranta a activitatii de examinare la proba de traseu este obligatoriu respectarea urmatoarelor masuri de protectie in vederea prevenirii raspandirii noului coronavirus:

  • Utilizarea mastilor de protectie – atat pentru candidati, cat si pentru examinatori.
  • Scanarea temperaturii corporale si interzicerea sustinerii examenului in situatia in care aceasta depaseste 37,2 grade Celsius.
  • Respectarea distantarii persoanelor aflate la locul de intalnire comunicat pentru sustinerea probei practice pentru obtinerea permisului de conducere, de cel putin 1,5 m.
  • Evitarea prezentarii la locul de intalnire a candidatilor cu insotitori (prieteni, rude, etc). Accesul va fi permis doar candidatului si instructorului auto.
Termeni si conditii |  Politica de confidentialitate / GDPRANPC
© Copyright 2024