Concurs Scoala De Soferi Dicu. Obtineti Permisul De Conducere La Cat. B Platind Doar 375 Lei !

Scoala de soferi Dicu din Bucuresti va invita sa participati la un concurs pe Facebook pentru a castiga 50% reducere la cursurile pentru obtinerea permisului de conducere la categoria B. Obtineti permisul de conducere platind doar 375 lei !

 

 

Perioada de scolarizare pentru obtinerea permisului de conducere la categoria B este de 4 saptamani,  in care sunt incluse 24 ore de legislatie rutiera si 30 de ore conducere practica.

Tot ce trebuie sa faceti este sa dati Like paginii de Facebook, daca nu ati dat deja si sa postati  pe pagina un raspuns la intrebarea „De ce vrei sa obtii permisul de conducere?”.

Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti prin random.org. Acesta poate beneficia de reducerea de 50% daca se inscrie pana pe 28 februarie 2014.

Durata desfasurarii concursului : 7 – 31 ianuarie 2014. Anuntarea castigatorului : 31 ianuarie.

 

Despre scoala de soferi Dicu

 

Scoala de soferi Dicu din Bucuresti te asteapta cu autoturisme noi, pregatite special pentru ca dvs. sa invatati arta condusului, sala de legislatie moderna si instructori profesionisti.

Cursantii scolii de soferi Dicu beneficiaza de flexibilitate in alegerea punctelor de intalnire, disponibilitate si in week-end pentru cei ce nu pot face orele in cursul saptamanii si posibilitatea de a merge pe traseul unde se sustine examenul practic final.

Sediul scolii este situat in sectorul 6, pe Str. Moinesti Nr. 73, vis-a-vis de Lidl (puncte de reper: statia de metrou Gorjului, Autobuzul 137, Tramvaiele 8, 25, 47).

 

*tarifele pentru analize medicale si testarea psihologica nu sunt incluse (cost 150 RON)

** tariful pentru inchirierea autoturismului la examen nu este inclus (cost 100 RON).

 

Concursul s-a incheiat. Urmariti-ne pe Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile, concursurile si promotiile Scolii de soferi Dicu.

Termeni si conditii |  Politica de confidentialitate / GDPRANPC
© Copyright 2024