Cine suntem

Scoala de soferi DICU a fost infiintata in 2007, de catre unul dintre instructorii din garda veche, care a invatat tot ce este mai bun in singura scoala de pe vremea lui Ceausescu, scoala Ilioara.  In perioada 2010-2012 existau doua sedii ale scolii in Bucuresti, iar din 2012 pana in prezent, detinem un singur sediu, in sectorul 6.

Ne imbunatatim serviciile in fiecare zi si investim constant in perfectionarea instructorilor, pentru a avea mereu clienti fericiti.

Instructorii nostrii sunt oameni cu experienta in domeniu. Avem grija ca periodic sa fie evaluati si testati din punct de vedere teoretic si practic, pentru a ne asigura ca dumneavoastra veti avea parte de explicatii si informatii corecte, la zi.

Sub sloganul La noi, esti pe drumul cu prioritate!, din 2007, Scoala de soferi Dicu a incercat sa duca aceasta activitate la rangul de arta, numind-o arta condusului.

Scoala are la activ foarte multi cursanti care intrau spunand „eu nu am mai condus niciodata” si au revenit cu zambetul pe buze si cu multe cuvinte de multumire. Nu ascundem faptul ca am avut si elevi nemultumiti, elevi care au plecat de la noi cu gandul de a se inscrie in alta parte, dar de fiecare data ne-am respectat contractul incheiat si am gasit o cale amiabila de a aplana confictul in favoarea clientului si nicidecum in favoarea noastra. Le multumim tuturor pentru alegerea de a invata arta condusului cu scoala noastra de soferi si mai ales celor ce au avut remarci de facut, pozitive sau negative, pentru ca asta ne-a dat posibilitatea sa imbunatatim activitatea scolii de soferi, sa fim tot mai buni si sa rezistam pe o piata saturata in acest domeniu.

Incheiem prezentarea scolii de soferi prin a va ura sa obtineti permisul de conducere de la primul examen!

Termeni si conditii |  Politica de confidentialitate / GDPRANPC
© Copyright 2023