Scoala de soferi categoria CE

 
 
Bine-ati venit pe site-ul oficial al scolii de soferi Dicu din Bucuresti ! Va oferim servicii de instruire auto pentru categoria CE inca din 2007.

Categoria CE cuprinde ansamblul de vehicule constand intr-un vehicul tragator din categoria C si o remorca a carei masa totala autorizata este mai mare de 750 Kg. Pentru scoala de soferi categoria C+E dispunem de autocamion marca DAF XF si remorca KRONE cu punte pneumatica, in cele mai bune conditii.

 

Perioada de scolarizare pentru obtinerea permisului  de conducere categoria CE este de saptamani, in care sunt incluse 10 ore de legislatie rutiera si mecanica si 10 ore de conducere predate de profesori atestati in Sala noastra de Legislatie,  situata in Str. Moinesti nr.73, Bucuresti, sector 6, dotata cu toata aparatura necesara unei bune desfasurari a orelor legislative: laptop, viodeopriector, softuri specifice, machete stradale, masinute in miniatura, materiale didactice, truse medicale, triunghi reflectorizant si multe alte dotari specifice.

 

scoala de soferi categoria CEscoala de soferi categoria C E

 

Preturi Scoala de soferi categoria C+E

 

Categoria C+E      -   600 RON

Cursurile scolii de soferi se pot plati si in rate. La categoriile C, CE platesti un avans de 500 RON si restul in 2 sau 3 rate.

 

Conditii de inscriere

 

•    Varsta minima pentru inscrierea la scoala de soferi categoria CE la momentul inscrierii trebuie sa fie de 21 ani

•    Orice cursant trebuie sa fie apt din punct de vedere psihologic si medical. Scoala de soferi Dicu colaboreaza cu un Cabinet Psihologic si cu o Policlinica Medicala unde se fac toate analizele necesare

•    Cursantul sa nu fi fost condamnat pentru infractiunile prevazute la Art.24 din O.U.G. 195/2002 ***

•    Curs categoria B terminat sau permis conducere categoria B

•    BI sau CI valabil si semnarea contractului de prestari servicii

•    Analize medicale, test psihologic si cazier judiciar

 

Cu Scoala de Soferi Dicu aveti avantajele unui program flexibil pentru orele de conducere, flexibilitate in alegerea punctelor de intalnire, disponibilitate si in week-end, posibilitatea de a merge pe traseul unde se sustine examenul practic final, consiliere telefonica in orice problema legata de activitatea dumneavoastra la scoala de soferi zilnic intre 8.00 - 22.00 si consiliere in pregatirea dosarului la scoala de soferi, in vederea sustinerii examenului final.

 

 Examen auto scoala de soferi categoria CE

     Examenul consta intr-o proba teoretica (test pe calculator cu intrebari specifice) si una practica (conducerea autocamionului cu remorca in traseu). 
 

 

Pentru a te inscrie la Scoala de soferi Categoria C+E, contacteaza-ne la numarul de telefon 0768.094.800 

De Luni – Vineri: 09.00 – 18.00 si Sambata:   09.00 - 13:00