SC DICU IMPEX SRL, având adresa in București, Str. Moinesti Nr. 73 Sector 6, prelucrează următoarele date cu caracter personal aparținând clientilor:

Nr. Crt. Categorie de date personale Scopul prelucrării Temeiul legal al prelucrării Entități către care pot fi transmise conform legii Perioada maximă de păstrare
1. Detalii personale (nume, email, telefon, IP) Administrare client
Deservirea clientilor
5 ani
 

2

Detalii personale (nume, email, telefon, adresa, data nașterii, CNP) Administrare client Derularea contractului 5 ani

 

Prelucrarea datelor cu caracter personal se face in conformitate cu prevederile REGULAMENTULUI nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor), iar dumneavoastră beneficiați de drepturile prevăzute in Capitolul III: Drepturile persoanei vizate, respectiv: accesul la datele cu caracter personal proprii, rectificarea sau ștergerea acestora, restricționarea prelucrării sau dreptul de a se opune prelucrării, precum și dreptul la portabilitatea datelor, in condițiile respectării prevederilor ce constituie temei legal pentru prelucrarea datelor.

In situația in care considerați ca drepturile dumneavoastră prevăzute in Regulamentul nr. 679 / 2016 au fost încălcate, aveți dreptul de a depune plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (www.dataprotection.ro).

Pentru informații sau alte probleme legate de protecția datelor cu caracter personal va puteți adresa Ofițerului cu Protecția Datelor pe e-mail: permis@permisdesofer.ro

 

Accesand şi navigând pe acest site, acceptaţi, de fapt, termenii de utilizare descrişi în continuare.

Definitii:

  1. a) Termenii “site”, “acest site” si “site-ul” folositi in acest document se refera la site-ul http://www.scoala-auto-dicu.ro. Site-ul http://www.scoala-auto-dicu.ro este proprietatea companiei SC DICU IMPEX SRL care are si calitatea de autor si administrator.
  2. b) Prin termenii “utilizator”, “vizitator” si “dumneavoastra” intelegem toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza site-ul http://www.scoala-auto-dicu.ro, indiferent de motiv.
  3. c) Prin termenul “date personale„, intelegem informatiile pe care le colectam de la dumneavoastra, pe baza carora puteti fi identificat personal. Acestea pot include numele dumneavoastra, adresa, numarul de telefon (inclusiv numarul de mobil), pseudonimul, adresa de e-mail, varsta, sexul si starea civila, dar mai pot include si alte informatii, cum ar fi obiceiuri si preferinte la cumparaturi si detalii ale stilului de viata, cum ar fi pasiuni si interese.
  4. d) Un “cookie” este un sir de informatii “text-only”, pe care o pagina de Internet il transfera in fisierul cookie al browser-ului de pe hard disk-ul calculatorului dumneavoastra, astfel incat pagina de Internet sa poata memora cine sunteti. Un cookie va contine de obicei numele domeniului din care a venit cookie, “durata de viata” a cookie-ului, si o valoare, de obicei un numar unic generat la intamplare.

Atunci cand este vizitata o pagina de Internet, aceasta va trimitem un cookie. Cookie-urile pot fi folosite in urmatoarele moduri:
– ca sa ajute site-urile sa recunoasca un vizitator unic si sa ne permita administratorilor acestora alcatuirea continutului sau reclamele care sa corespunda intereselor utilizatorilor sau ca sa evite trimiterea repetata a acelorasi continuturi catre acelasi utilizator.
– ca sa compileze statistici anonime agregate, care ne permit sa intelegem cum folosesc utilizatorii pagina noastra si sa ne ajute sa imbunatatim structura paginii noastre. In acest mod noi nu putem sa va identificam personal.

Colectarea datelor personale

In momentul inregistrarii utilizatorului pe site, prin accesarea de catre acesta a diferitelor servicii si produse ori prin activarea unor materiale promotionale sau publicitare, SC DICU IMPEX SRL va colecta informatii cu caracter personal de natura sa identifice o anumita persoana.

In unele zone ale site-ului (pagina de contact) http://www.scoala-auto-dicu.ro SC DICU IMPEX SRL va cere sa furnizati date personale, incluzand numele dvs, adresa, email, telefon, informatii de contact, informatii in vederea deservirii clientilor si facturarii serviciilor si alte informatii prin care puteti fi identificat.

Pastram formularele de contact trimise pe o perioadă de 1 an în scopul deservirii clienților, dar nu folosim informațiile transmise în ele în scopuri de marketing.

Site-ul web http://www.scoala-auto-dicu.ro nu contine comentarii la articole si nici nu furnizeaza aceasta optiune (comentariile sunt dezactivate). Toate comentariile care au existat in trecut pe site au fost sterse si nu sunt pastrate copii pe serverele site-ului.

De asemenea, SC DICU IMPEX SRL primeste si inregistreaza pe serverele sale informatii referitoare la adresa IP si informatiile cookie a site-ului solicitat de dvs. Aveti capacitatea de a accepta sau refuza cookie prin modificarea setarilor din browser-ul dumneavoastra. Insa, s-ar putea sa nu mai puteti sa folositi toate trasaturile interactive ale paginii noastre daca cookie-urile sunt dezactivate.

Prin utilizarea aplicatiilor SC DICU IMPEX SRL sunteti de acord cu colectarea, prelucrarea si stocarea datelor cu caracter personal furnizate in mod voluntar de catre dumneavoastra. Prin stocarea datelor se intelege pastrearea datelor oferite in mod voluntar de catre dumneavoastra pe orice fel de suport si pe o perioada de timp nespecificata. Prin prelucrarea datelor intelegem suma operatiunilor care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal ( ex.: colectare, inregistrare, organizare, extragere, stocare, stergere).

 

Scopurile colectarii datelor personale

Scopurile tipice pentru care sunt folosite datele dumneavoastra sunt urmatoarele:

1) Raspunsul la cererile dumneavoastra
Atunci cand ne puneti o intrebare sau formulati o cerere vom folosi datele pe care ni le furnizati pentru a raspunde intrebarii/cererii dumneavoastra. In unele cazuri, ar putea fi necesar sa impartasim datele dumneavoastra altor altor procesatori de date ai unor terte parti, tocmai pentru a ne asigura ca veti primi raspunsul la cererea/intrebarea dvs, cu promptitudinde si in mod corect si numai in acest scop.

2) Marketing direct viitor
Atunci cand alegeti in mod explicit sa primiti materiale publicitare/promotionale, va vom trimite din timp in timp informatii, care consideram ca pot fi de interes pentru dumneavoastra. Spre exemplu, la inregistrarea in cont vi se cere acordul asupra utilizarii datelor dvs cu caracter personal pentru a fi informati prin e-mail sau alte forme de comunicare asupra actualizarii site-urilor web, noilor oportunitati oferite de SC DICU IMPEX SRL si asupra informatiilor aditionale care sunt in interesul dvs precum si newslettere cu informatii utile. Doar daca veti fi de acord, putem sa impartim datele dumneavoastra cu, sau sa le transmitem altor firme selectate cu grija, care ar putea dori sa va transmita informatii dupa cum se va preciza la data cand colectam datele dumneavoastra. Oricand, insa, va puteti retrage (cu “dezabonare”) din asemenea contract viitor. O asemenea retragere/ dezabonare va conduce la incetarea oricarei asemnea trimiteri care dvs.

Cookie-urile de marketing sunt utilizate pentru a-i urmări pe utilizatori de la un site la altul. Intenţia este de a afişa anunţuri relevante şi antrenante pentru utilizatorii individuali, aşadar ele sunt mai valoroase pentru agenţiile de puiblicitate şi părţile terţe care se ocupă de publicitate.

Denumire Furnizor Scop Expirare Tip
ads/ga-audiences google.com Utilizat de Google AdWords pentru a reactiva vizitatorii care ar putea deveni pacienți bazat pe comportamentul online al acestora pe internet Session Pixel Tracker
fr facebook.com Utilizat de Facebook pentru a livra reclame de la agenți de publicitate terți 3 luni HTTP Cookie
test_cookie doubleclick.net Face un test pentru a determina dacă navigatorul folosește cookies Session HTTP Cookie
tr facebook.com Utilizat de Facebook pentru a livra reclame de la agenți de publicitate terți Session Pixel Tracker

 

3) Efectuarea de statistici
Statisticile pe care le intreprindem sunt utile monitorizarii prezentei utilizatorilor pe site si activitatii de proiectare a activitatii. Pentru aceasta vom folosi atat datele personale oferite de dumneavoastra, cat si cookie-urile.

Cookie-urile de statistică îi ajută pe proprietarii unui site să înţeleagă modul în care vizitatorii interacţionează cu site-urile prin colectarea şi raportarea informaţiilor în mod anonim.

Denumire Furnizor Scop Expirare Tip
_ga  google-analytics.com Setează un ID unic utilizat pentru a genera date statistice despre cum utilizează vizitatorii situl 2 ani HTTP Cookie
_gat  google-analytics.com Utilizat de Google Analytics pentru a limita rata de solicitări pe situl lor Session HTTP Cookie
collect google-analytics.com Trimite către Google Analytics informații despre dispozitivul utilizat și comportament. Urmărește vizitatorul prin canalele de marketing pe situri multiple. Session Pixel Tracker

 

Angajamentul de pastrare a confidentialitatii

SC DICU IMPEX SRL incearca sa protejeze cat mai mult dreptul la intimitate si la imagine al utilizatorilor site-ului. Principalul nostru obiectiv consta in a oferi utilizatorilor site-ului o experienta online sigura, care sa nu le afecteze in mod negativ viata personala. In acest sens luam toate masurile pentru a ne asigura ca informatiile pe care dumneavoastra le introduceti in baza noastra de date sunt folosite numai in scopurile pe care dumneavoastra le aveti in vedere.

Va asiguram ca nu vom colecta alte date personale cu ocazia vizitarii site-ului nostru de catre dumneavoastra, in afara celor oferite voluntar, printr-o manifestare de vointa expresa din partea dumneavoastra.

SC DICU IMPEX SRL nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terti datele dumneavoastra personale.
SC DICU IMPEX SRL face exceptie de la acesta regula in urmatoarele cazuri:
– cu acordul dvs. ;
– in cazul in care informatia e necesara partenerilor companiei pentru imbunatatirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dvs. Companiile partenere au dreptul de a utiliza unele date cu caracter personal furnizate direct de SC DICU IMPEX SRL doar in masura in care este necesara asistenta lor.
– datele dumneavoastra personale pot fi transmite autoritatilor, la cererea justificata a acestora, pentru cercetarea unor infractiuni.
– in cazul in care activitatile dvs. contravin termenilor si conditiilor statuate de SC DICU IMPEX SRL sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor produse si servicii;
– in situatia in care SC DICU IMPEX SRL fuzioneaza sau e achizitionata total sau partial de o alta companie baza de date e transferata noului operator. In cazul in care SC DICU IMPEX SRL devine insolvabila, baza de date poate fi vanduta, tranzactionata doar cu acordul instantei. In astfel de situatii veti fi anuntati prin email sau printr-un anunt postat pe site.

Utilizatorii site-ului au posibilitatea de a ne trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.

Modificari ale politicii de confidentialitate

In cazul in care politica noastra de confidentialitate se modifica, schimbarile va vor fi anuntate fie prin comunicare directa cu dumneavoastra, fie vor fi postate pe siteul nostru web. Veti fi instiintati cu privire la orice modificare, inainte de a folosi vreo informatie despre dumneavoastra intr-un mod care nu a fost descris anterior in angajamentul nostru de confidentialitate. In momentul in care survine o astfel de schimbare, dumneavoastra veti putea alege daca doriti sau nu ca informatiile dumneavoastra sa fie folosite in noul mod

Securitatea datelor personale

Ne obligam sa aplicam masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat, precum si impotriva oricarei alte forme de prelucrare ilegala. Aceste masuri asigura, potrivit stadiului tehnicii utilizate in procesul de prelucrare si de costuri, un nivel de securitate adecvat in ceea ce priveste riscurile pe care le reprezinta prelucrarea, precum si in ceea ce priveste natura datelor care trebuie protejate. Cerintele de securitate sunt elaborate de autoritatea de supraveghere si vor fi actualizate periodic, corespunzator progresului tehnic si experientei acumulate.

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru. SC DICU IMPEX SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de bug-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru bresele de securitate care pot exista in serverele companiei de hosting care gazduieste site-ul.

Drepturile utilizatorilor

Utilizatorul are dreptul de a solicita, la cerere si in mod gratuit, confirmarea faptului ca datele care il privesc sunt sau nu sunt prelucrate de SC DICU IMPEX SRL. In termen de 15 zile, SC DICU IMPEX SRL se obliga sa transmita un raspuns.

Utilizatorul are dreptul de a cere SC DICU IMPEX SRL rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor sale personale stocate. In termen de 15 zile, SC DICU IMPEX SRL se obliga sa comunice masurile luate, precum si, daca este cazul, numele tertului caruia i-au fost dezvaluite datele cu caracter personal ale utilizatorului.

Utilizatorul are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca date care il vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata prelucrarea nu mai poate viza datele in cauza. De asemenea, utilizatorul are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care il vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele SC DICU IMPEX SRL sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop. In termen de 15 zile, SC DICU IMPEX SRL se obliga sa comunice masurile luate, precum si, daca este cazul, numele tertului caruia i-au fost dezvaluite datele cu caracter personal ale utilizatorului.

Fara a se aduce atingere posibilitatii de a se adresa cu plangere autoritatii de supraveghere, utilizatorul are dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea oricaror drepturi garantate de prezenta lege, care i-au fost incalcate.

Utilizatorul care a suferit un prejudiciu in urma unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata ilegal, se poate adresa instantei competente pentru repararea acestuia. Instanta competenta este cea in a carei raza teritoriala domiciliaza reclamantul. Cererea de chemare in judecata este scutita de taxa de timbru.

Pentru exercitarea acestor drepturi, utilizatorul va inainta SC DICU IMPEX SRL o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata. In cerere solicitantul poate arata daca doreste ca informatiile sa ii fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi si de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal.

Cadrul legislativ

Prelucrarea datelor cu caracter personal se face în conformitate cu prevederile REGULAMENTULUI nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor sau GDPR), iar dumneavoastră beneficiați de drepturile prevazute în Capitolul III: Drepturile persoanei vizate, respectiv: accesul la datele cu caracter personal proprii, rectificarea sau ștergerea acestora, restricționarea prelucrării sau a dreptul de a se opune prelucrării.

În situația în care consideri că drepturile prevăzute în Regulamentul nr. 679 / 2016 au fost încălcate, ai opțiunea de a depune plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (www.dataprotection.ro).

Modificari ale politicii de confidentialitate

In cazul in care politica noastra de confidentialitate se modifica, schimbarile va vor fi anuntate fie prin comunicare directa cu dumneavoastra, fie vor fi postate pe siteul nostru web. Veti fi instiintati cu privire la orice modificare, inainte de a folosi vreo informatie despre dumneavoastra intr-un mod care nu a fost descris anterior in angajamentul nostru de confidentialitate. In momentul in care survine o astfel de schimbare, dumneavoastra veti putea alege daca doriti sau nu ca informatiile dumneavoastra sa fie folosite in noul mod.

Informații de contact

Email: permis@permisdesofer.ro

Mobil: 0722.978.876
Mobil: 0769.873.664
Whatsapp: 0722.195.424

ADRESA: Str. Moinesti Nr. 73 Sector 6
vis-a-vis de Lidl (Puncte de reper: statia de metrou Gorjului, Autobuzul 137, Tramvaiele 8, 25, 47), sector 6, Bucuresti

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate
© Copyright 2017