Cine suntem

Scoala de soferi Dicu a fost infiintata inca din anul 1992 in domeniul Scoli de conducere si pilotaj de catre unul dintre instructorii din garda veche care a invatat tot ce este mai bun in singura scoala de pe vremea lui Ceausescu, scoala Ilioara. Din pacate proiectul nu s-a concretizat de atunci, insa cel a creat aceasta firma, pentru a putea oferi servii de calitate, a continuat sa lucreze pe cont propriu ca instructor independent.Dupa o ratacire de cativa ani intre 2004 si 2007, la sfarsitul aceluiasi an s-a decis sa deschida primul sediu undeva in sectorul 6. In anul 2010 s-au mai deschis alte doua sedii iar in 2012 s-a ramas cu cele din urma pentru a putea fi mai aproape de clienti.

Scoala noastra de soferi este o scoala condusa de catre un om care a avut aceasta meserie de cand se stie si nu stie sa faca altceva.Pentru a putea oferi cele mai bune servicii discuta si planuieste noi stategi cu altcineva, care are o experienta vasta formata in marile compani si stie sa puna clientul pe primul loc. Stim ce inseamna sa gandesti strategic, sa fi orientat catre client, sa incerci sa imbunatatesti lucrurile in fiecare zi si sa dezvolti un plan de perfectionare pentru fiecare angajat in parte pentru a da un randament cat mai bun si de a fi pe zi ce trece tot mai performant.

Instructorii nostrii sunt oameni cu experienta, care au lucrat si lucreaza numai in acest domeniu cu activitate continua. Avem grija ca periodic sa fie evaluati si testati din punct de vedere teoretic si practic, pentru a ne asigura ca dumneavoastra veti avea parte de un om pregatit foarte bine. Deasemenea suntem foarte atenti cu ei atunci cand vine vorba de examinarea elevilor si contorizam elevii care obtin permisul de conducere de la primul examen.

Sub sloganul La noi, esti pe drumul cu prioritate! din 2007 Scoala de soferi Dicu a incercat sa duca aceasta activitate la rangul de arta, numind-o arta condusului.Scoala are la activ foarte multi cursanti care intrau spunand „eu nu am mai condus niciodata” si au revenit cu zambetul pe buze si cu multe cuvinte de multumire.Nu ascundem faptul ca am avut si elevi nemultumiti, elevi care au plecat de la noi cu gandul de a se inscrie in alta parte dar de fiecare data ne-am respectat contractul incheiat si am gasit o cale amiabila de a aplana confictul in favoarea clientului si nicidecum in favoarea noastra.Le multumim tuturor pentru alegerea de a invata arta condusului cu scoala noastra de soferi si mai ales celor ce au avut remarci de facut, pozitive sau negative, pentru ca asta ne-a dat posibilitatea sa imbunatatim activitatea scolii de soferi, sa fim tot mai buni si sa rezistam pe o piata saturata in acest domeniu.

Scoala de soferi Dicu nu este doar o simpla scoala de soferi , ci se vrea a fi un prieten de nadejde de la inceput si pana cand doriti dumneavoastra, pentru a o putea recomanda chiar si copiilor dumneavoastra atunci cand va veni vremea.

Incheiem prezentarea scolii de soferi prin a va ura sa obtineti permisul de conducere de la primul examen si sa va zicem ca deciziile care le ia propria persoana in alegerea scolii de soferi vor fi cele mai bune si cu siguranta alegeti ce este mai bun pentru dumneavoatra!

Termeni si conditii |  Politica de confidentialitate
© Copyright 2020